Τριμερής συνεργασία για φιλικότερες προς το περιβάλλον τεχνολογίες πλοίων

Τριμερής συνεργασία για φιλικότερες προς το περιβάλλον τεχνολογίες πλοίων

105
Τριμερής συνεργασία για φιλικότερες προς το περιβάλλον τεχνολογίες πλοίων

Μια νέα συνεργασία ανάμεσα σε ABB Turbocharging, Hyundai Global Service (HGS) και στο τμήμα Engine & Machinery της Hyundai Heavy Industries (HHI-EMD) πρόκειται να προσφέρει στους πελάτες των ABB και Hyundai μια ολοκληρωμένη λύση παροχής υπηρεσιών για υπερσυμπιεστές, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα βελτιστοποίησης της απόδοσης και παρακολούθησης των εκπομπών του πλοίου.

Βάσει της συμφωνίας, η ABB Turbocharging θα αναλάβει τη μακροχρόνια παροχή υπηρεσιών συντήρησης και επισκευών στους πελάτες της HGS. Με αυτόν τον τρόπο, η HGS θα έχει πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο των κέντρων παροχής υπηρεσιών για υπερσυμπιεστές της ΑΒΒ, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που θα καλύπτει τόσο τους κινητήρες όσο και τους υπερσυμπιεστές των πλοίων.

Επιπλέον, οι τρεις εταιρείες συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους στο κομμάτι της κοινής χρήσης δεδομένων, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει τους πελάτες τους να μειώσουν περαιτέρω τα λειτουργικά τους κόστη και να ελαχιστοποιήσουν τις εκπομπές των πλοίων τους, διατηρώντας την απόδοση των κινητήρων στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.

Τέλος, HHI-EMD και ABB θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον αλλά ταυτόχρονα και αποδοτικών λύσεων αναβάθμισης για τετράχρονους κινητήρες HiMSEN που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία, προσφέροντας στους πελάτες τους μία ακόμα επιλογή για τη βελτίωση της απόδοσης των πλοίων τους.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.