H ΒΑΝΟΣ Α.Ε. στο πλευρό των παιδιών τις γιορτινές ημέρες

H ΒΑΝΟΣ Α.Ε. στο πλευρό των παιδιών τις γιορτινές ημέρες

309
H ΒΑΝΟΣ Α.Ε. στο πλευρό των παιδιών τις γιορτινές ημέρες

Η εταιρία ΒΑΝΟΣ Α.Ε. με βαθύ το αίσθημα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ανέλαβε την ευθύνη ως ενεργός εταιρικός πολίτης, στηρίζοντας έμπρακτα την πρωτοβουλία δράσης του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος του επικεφαλής Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, προσφέροντας δώρα στα παιδιά, στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία οργανώθηκε στον προαύλιο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων ‘’Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα’’.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πυροσβέστες να πραγματοποιούν επίδειξη πυροσβεστικών επιχειρήσεων, καθώς η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο Άγιος Βασίλης και οι καλικάντζαροι μοίρασαν τα δώρα της εταιρίας ΒΑΝΟΣ Α.Ε., στο προαύλιο του νοσοκομείου και ιπτάμενοι πυροσβέστες κατέβαιναν με σχοινιά από όροφο σε όροφο, χαρίζοντας δώρα. Τα παιδιά χάρηκαν και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους, με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη λαμβάνοντας τον λόγο ανέφερε την μεγάλη σημασία που έχει για τα παιδιά η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Είναι σημαντικό όπως τόνισε «… να δούμε την λάμψη μέσα στα μάτια των παιδιών μας, μέσα από αυτή την εκδήλωση».

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «… οι συνθήκες που πραγματοποιείται αυτή η εκδήλωση είναι πολύ δύσκολες, λόγω της πανδημίας, όμως όταν όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και ο στόχος επιτυγχάνεται. Συγκεντρωθήκαμε στο χώρο αυτό για να σκορπίσουμε γέλια και χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται και να τα γεμίσουμε με την αισιοδοξία, που άλλωστε είναι και το νόημα των Χριστουγέννων».

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, προς περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.