Νέο εγχειρίδιο ενημέρωσης για τις αλλαγές πληρωμάτων

Νέο εγχειρίδιο ενημέρωσης για τις αλλαγές πληρωμάτων

1442
Νέο εγχειρίδιο ενημέρωσης για τις αλλαγές πληρωμάτων

Ο βρετανικός αλληλασφαλιστικός οργανισμός UK P&I Club ανακοίνωσε τη δημιουργία και την εμπορική διάθεση του εγχειριδίου «Global Crew Change Advice», στο οποίο συγκεντρώνονται στοιχειώδη θέματα και προκλήσεις σχετικά με τις αλλαγές πληρωμάτων ανά τους λιμένες του κόσμου λόγω της πανδημίας.

Για τη δημιουργία των 130 σελίδων του εγχειριδίου, το UK P&I Club συνεργάστηκε με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, οι οποίοι παρείχαν απαντήσεις σε τέσσερις βασικές ερωτήσεις, που αφορούν συγκεκριμένο λιμένα σε κάθε περίπτωση. Στο εγχειρίδιο τα εμπορικά λιμάνια παρατίθενται σε αλφαβητική ταξινόμηση.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Andrew Taylor, Chief Executive του UK P&I Club, οι συνεχείς αλλαγές στους περιορισμούς για τις αντικαταστάσεις πληρωμάτων, τόσο σε παγκόσμια όσο και σε περιφερειακή κλίμακα, έχουν δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση στα logistics.

Ο ίδιος σημείωσε επίσης: «Το “Global Crew Change Advice” αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο έγγραφο για τα μέλη του οργανισμού και θεωρούμε ότι αποτελεί το πιο κατανοητό αλφαβητικό ευρετήριο λιμανιών, παρέχοντας συγκεκριμένες, ανά τον κόσμο, πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές πληρωμάτων και την επίδραση των υφιστάμενων συνθηκών της πανδημίας. Το εγχειρίδιο θα ενημερώνεται τακτικά, σύμφωνα με τις μελλοντικές εξελίξεις, και ευελπιστούμε ότι θα ευνοήσει σημαντικά τη συνεργασία ναυλωτών και τοπικών ατζέντηδων για τον προγραμματισμό των αλλαγών πληρωμάτων».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.