BIMCO: Οι αλλαγές στην ηγεσία 

BIMCO: Οι αλλαγές στην ηγεσία 

251
BIMCO: Οι αλλαγές στην ηγεσία 

H BIMCO ανακοίνωσε, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ότι προτείνει ως εντολοδόχο μεθεπόμενο πρόεδρό της τον Nikolaus Schües, διευθύνοντα σύμβουλο της Reederei F. Laeisz, για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της BIMCO το 2021. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η BIMCO, o κ. Schües θα διαδεχτεί τη Sabrina Chao, η οποία με τη σειρά της θα διαδεχτεί την πρώτη γυναίκα πρόεδρο στην ιστορία της BIMCO, Sadan Kaptanoglu.

Ο κ. Schües έχει την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της BIMCO για την εκπλήρωση των καθηκόντων του, ενώ ο κ. Αναστάσιος Παπαγιαννόπουλος, πρώην πρόεδρος της BIMCO και Chairperson της BIMCO’s Nominations & Governance Committee, δήλωσε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που με τη δουλειά και την αφοσίωσή του καθιστά τη ναυτιλία πιο βιώσιμη.

Ο κ. Schües δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να λάβω το χρίσμα του προέδρου και αναγνωρίζω την εμπιστοσύνη που μου δίνεται μέσω αυτού του γεγονότος. Ανυπομονώ να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως επερχόμενος πρόεδρος».

Φωτό: BIMCO

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.