Προγράμματα all-you-can-fly από τις κινεζικές αεροπορικές εταιρείες

Προγράμματα all-you-can-fly από τις κινεζικές αεροπορικές εταιρείες

98
Προγράμματα all-you-can-fly από τις κινεζικές αεροπορικές εταιρείες

Η China Southern Airlines αποτελεί την τελευταία κινεζική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει εξαιρετικά φθηνά πακέτα πτήσεων all-you-can-fly, με στόχο την επανάληψη των αεροπορικών ταξιδιών μετά το lockdown εξαιτίας του Covid-19.

Τουλάχιστον οκτώ κινεζικοί αερομεταφορείς έχουν μέχρι στιγμής δρομολογήσει παρόμοια προγράμματα, τα οποία ελπίζουν ότι θα ενισχύσουν τον προβληματικό εγχώριο αεροπορικό τομέα στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.

Η Lucky Air, η οποία παρουσίασε προσφορές για απεριόριστες πτήσεις εσωτερικού στις 13 Ιουλίου, ανακοίνωσε δύο ημέρες αργότερα ότι πέτυχε πλήρη κάλυψη για μηνιαίες και εποχιακές κάρτες για την κατηγορία των ιδιωτών. Οι προσφορές, που ισχύουν για οποιαδήποτε πτήση σε διάστημα από έναν μήνα έως και ένα έτος, ξεκινούν από 1.588 γιουάν ($227) για απεριόριστες πτήσεις άνω των 31 ημερών ανά άτομο. Η εταιρεία δήλωσε ότι σχεδιάζει να πουλήσει περισσότερα από αυτά τα πακέτα στο μέλλον.

Οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν παραλλαγές τέτοιων πακέτων, όπως το πακέτο της Spring Airlines για παιδιά που ταξιδεύουν με τους γονείς τους και τις απεριόριστες πτήσεις για τα Σαββατοκύριακα που προσφέρει η China Eastern.

Το πρόγραμμα-πακέτο εκπτωτικών πτήσεων all-you-can-fly της China Southern κοστίζει 3.699 γιουάν ($528) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο.

Η οικονομία της Κίνας ανακάμπτει σταδιακά από το ξέσπασμα του κορονοϊού. Πρόσφατα, μάλιστα, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας (CAAC) δήλωσε ότι οι καθημερινές πτήσεις είχαν επιστρέψει στο 80% των προ κορονοϊού επιπέδων.

Η αεροπορική βιομηχανία της χώρας έχασε 34,25 δισ. γιουάν ($4,89 δισ.) το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με την CAAC, αφού το Πεκίνο προέβη σε δραστικές κινήσεις για να περιορίσει τη διάδοση του ιού.

Φωτό: Faraway526101/Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.