Πανσέληνος στη Χίο και τα Ψαρά

Πανσέληνος στη Χίο και τα Ψαρά

169
Πανσέληνος στη Χίο και τα Ψαρά

Οι αρχαιολογικοί χώροι των δύο νησιών υποδέχονται το κοινό σε μια μαγική βραδιά πλημμυρισμένη από το φως του φεγγαριού και όμορφες μουσικές.

Παρά τις ιδιάζουσες συνθήκες του φετινού καλοκαιριού, το Αιγαίο και οι ομορφιές των νησιών του είναι εκεί και μας περιμένουν. Με απαραίτητες τις προφυλάξεις, χωρίς ωστόσο να χάνουμε την αισιόδοξη διάθεσή μας, επισκεπτόμαστε τους αγαπημένους ναυτότοπους, τη Χίο και τα Ψαρά.

Από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα της 3ης Αυγούστου η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βυζαντινό Μουσείο (Μετζητιέ τζαμί) στην πόλη της Χίου, καθώς και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο θα είναι ελεύθερη. Επίσης ελεύθερη θα είναι η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο στο Αρχοντίκι Ψαρών.

Οι επισκέπτες της Χίου μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία Life’s Stories με το Giocoso String Quartet, ενώ εκείνοι που θα βρεθούν στα Ψαρά τη συναυλία της Πηνελόπης Γκίκα και του Κώστα Μπογιατζή.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Φωτό: Ioannis Ioannidis/Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.