Σταύρος Δανιόλος: Το τελευταίο αντίο

Σταύρος Δανιόλος: Το τελευταίο αντίο

3736
Σταύρος Δανιόλος: Το τελευταίο αντίο

Ένας διακεκριμένος Έλληνας ναυπηγός και τεχνικός διευθυντής σημαντικών ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών άφησε την τελευταία του πνοή πριν λίγες ημέρες. Ο Σταύρος Δανιόλος έχοντας αποφοιτήσει από τα Πανεπιστήμια του Σάντερλαντ και του Νιουκάστλ., εργάστηκε για σειρά ετών ως ναυπηγός μηχανολόγος μηχανικός και αρχιμηχανικός και προήχθη στη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ceres Hellenic Shipping το 1995, όπου παρέμεινε μέχρι το 2001. Το 2001 ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Minerva Marine, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος του 2017. Το 2018 ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της Allseas Shipping. Συμμετείχε σε σημαντικές τεχνικές και επιστημονικές επιτροπές και έχαιρε της εκτίμησης των συναδέρφων του και της ναυτιλιακής κοινότητας γενικότερα.

Η κηδεία του Στ. Δανιόλου θα τελεστεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 12.00 στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να γίνουν δωρεές, στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα και στο Νοσοκομείο Μεταξά.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.