HELMEPA: Η ετήσια Έκθεση του 2019

HELMEPA: Η ετήσια Έκθεση του 2019

78
HELMEPA: Η ετήσια Έκθεση του 2019

Την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, τα μέλη της HELMEPA, κατά την 38η Γενική τους διαδικτυακή Συνέλευση, ενέκριναν τις δραστηριότητες της ένωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό στη διάρκεια του 2019. Κατόπιν αυτού, παρουσιάζεται η Ετήσια Έκθεση 2019 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://helmepa.gr/ετήσια-έκθεση-2019/

Με την αποκλειστική οικονομική συνδρομή των εθελοντών μελών και την ηθική τους υποστήριξη, η ΗELMPEPA προσπαθεί για ένα ακόμη χρόνο από την ίδρυση της το 1982, να συμβάλει στην αλλαγή συνηθειών στο χώρο της ναυτιλίας. Παράλληλα και στη μαθητική κοινότητα της πατρίδας αλλά και στους τομείς περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ασφάλειας στη θάλασσα.

Η HELMEPA εστιάζει και στις έρευνες που σταθερά αποδεικνύουν πως κάποιοι από εμάς συνεχίζουν να ρυπαίνουν ακτές και θάλασσες με αλόγιστο τρόπο, όταν μοναδική μας κληρονομιά είναι αυτό το θαυμάσιο περιβάλλον της Ελλάδας, που συμμετέχει ακόμη και στην εθνική μας οικονομία.

Κλείνοντας, η ΗELMEPA παροτρύνει όσους δεν είναι ακόμη μέλη, να συμμετέχουν στις προσπάθειες της για να ακουστούν τα μη κερδοσκοπικά περιβαλλοντικά μηνύματα της, δυνατότερα και πλατύτερα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.