Ένα ακόμα νεότευκτο για την Aegean Shipping Management S.A.

Ένα ακόμα νεότευκτο για την Aegean Shipping Management S.A.

3491
Ένα ακόμα νεότευκτο για την Aegean Shipping Management S.A.

Η Aegean Shipping Management S.A. ανακοίνωσε την παραλαβή του M/V Green K-Max 4 στις 16 Μαρτίου 2020 από τα ναυπηγεία της Cosco Shipping Heavy Industry (Zhoushan) Co. Ltd, στο Zhoushan της Κίνας.

Η εταιρεία λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση, εξέφρασε τις ευχαριστίες της και τα συγχαρητήριά της προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ήτοι το ναυπηγείο, τον πλοίαρχο και το πλήρωμα, για την υπέρβαση των δυσκολιών που προέκυψαν εξαιτίας του κορονοϊού, πετυχαίνοντας την αποτελεσματική παράδοση του πλοίου.

Το M/V Green K-Max 4 (IMO 9838084) (Hull N748, GRT 44.051, NET 27.326, DWT 80.883), υπό σημαία Λιβερίας, κλάσης BV, ναυπηγήθηκε από την Cosco Shipping Heavy Industry και πληροί όλες τις τελευταίες βιομηχανικές απαιτήσεις.

Πρόκειται για το 4ο απο τα 6 κατά σειρά Kamsarmax , που παραλαμβάνει η Aegean Shipping, καθώς προηγήθηκε ένα πλοίο τον περασμένο Οκτώβριο, δύο πλοία τον Ιανουάριο ενώ προγραμματίζεται η παραλαβή ακόμα δύο πλοίων τον ερχόμενο Μάιο και Ιούνιο.

Photo 18-3-20, 12 29 44 PM

Φωτό: www.aegean-shipping.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.