Νηολόγιο Παναμά: Τα μέτρα ενάντια στον Covid-19

Νηολόγιο Παναμά: Τα μέτρα ενάντια στον Covid-19

308
Νηολόγιο Παναμά: Τα μέτρα ενάντια στον Covid-19

Tην αδιάλειπτη και απρόσκοπτη λειτουργία του Νηολογίου του Παναμά με ορισμένες τροποποιήσεις ενώ μαίνεται η «μάχη» ενάντια στον κορονοϊό υπογραμμίζει με πρόσφατο δελτίο Τύπου ο κ. Νoriel Arauz, Administrator του Panama Maritime Authority.

Όπως ο ίδιος σημειώνει αρχικά στη σχετική ανακοίνωση, προτεραιότητα για το νηολόγιο αποτελεί η εφαρμογή των μέτρων του ΠΟΥ προς τον περιορισμό της πανδημίας και την προστασία των συνεργατών του νηολογίου.

«Το Νηολόγιο του Παναμά έχει όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς για να διευκολύνει τους χρήστες του με την εγγραφή των περιουσιακών τους στοιχείων ηλεκτρονικά και απομακρυσμένα, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο κ. Arauz σημειώνει ότι το νηολόγιο εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του, η οποία δεν διαταράσσεται από εξωτερικούς παράγοντες, καθώς διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την τεχνολογία προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες του.

Παρά το γεγονός ότι όλοι οι εκπρόσωποι του νηολογίου εργάζονται απομακρυσμένα, εντούτοις αυτό επιστρατεύει τη διεθνή του παρουσία και είναι διαθέσιμο για την εξυπηρέτηση των συνεργατών του μέσω τηλεφωνικών κλήσεων 24 ώρες το 24ωρό 7 ημέρες την εβδομάδα.

Καθώς η ευημερία των ναυτικών αποτελεί ένα από τα κυριότερα μελήματα του Νηολογίου του Παναμά, οι άδειες και τα συμβόλαια των πληρωμάτων επεκτείνονται για μια περίοδο 90 ημερών, εξηγεί ο επικεφαλής του Panama Maritime Authority. Παράταση επίσης 90 ημερών αναμένεται να λάβει και ο δεξαμενισμός των πλοίων, όπως πρόσθεσε.

«Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές, αλλά, τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες του ΠΟΥ και των κυβερνήσεων για την ασφάλεια όλων των πληθυσμιακών ομάδων, ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία», καταλήγει ο κ. Αrauz.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.