Πιστοποίηση ISO 27001 για την Almi Tankers

Πιστοποίηση ISO 27001 για την Almi Tankers

887
Πιστοποίηση ISO 27001 για την Almi Tankers

Η Almi Tankers SA έχει θέσει υψηλά πρότυπα για τη διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών, καθιστώντας τη μία από τις πρώτες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα η οποία έλαβε την πιστοποίηση ISO 27001 από τη διεθνή εταιρεία πιστοποίησης και ασφαλιστικών υπηρεσιών Lloyd’s Register (LR).

Η Almi Tankers έλαβε την πιστοποίηση ISO 27001 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS), αποδεικνύοντας ότι έχει επιτύχει την πολύ υψηλή ποιότητα που απαιτείται γι’ αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο.

Το πιστοποιητικό παραδόθηκε από τη Philippa Charlton, διευθύντρια Μάρκετινγκ BA & IS της LR, στον διευθύνοντα σύμβουλο της Almi Tankers, καπτ. Στυλιανό Δημουλέα, σε τελετή που έγινε στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα.

DJI_0044-1024x576

Η εταιρεία κατέχει επίσης τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 14001 και ISO 45001.

Η Almi Tankers SA προσφέρει ασφαλείς, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες σε πετρελαϊκές εταιρείες και εμπόρους, και δεσμεύεται να εντοπίζει συνεχώς, να διαχειρίζεται και να ελαχιστοποιεί τους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια που σχετίζονται με τις δραστηριότητές της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εκτεταμένης διαχείρισης κινδύνων και της εφαρμογής βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Ο διευθύνων σύμβουλος, καπτ. Στυλιανός Δημουλέας, ευχαρίστησε την ομάδα του για την επιτυχία και σχολίασε: «Όλοι μας επηρεαζόμαστε καθημερινά από τις απαιτήσεις που πηγάζουν από το ISO 27001. Πραγματοποιήσαμε ένα σημαντικό βήμα για να διασφαλίσουμε την ύπαρξη ενός ισχυρού Συστήματος Διαχείρισης Πληροφοριών και ενός Συστήματος Κυβερνοασφάλειας, σύμφωνα με τις Οδηγίες της ΕΕ για το GDPR».

Η διευθύντρια μάρκετινγκ της Lloyd’s Register, Philippa Charlton, δήλωσε: «Το ISO 27001 είναι μια πιστοποίηση των βέλτιστων πρακτικών για το ISMS. Ένας φορέας που έχει πιστοποιηθεί (με το ISO 27001) σημαίνει ότι έχει περάσει από μια αυστηρή και ανεξάρτητη διαδικασία ελέγχου και απέδειξε την ικανότητά του να ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις αυτού του προτύπου. Ως εκ τούτου, είμαστε ευχαριστημένοι για την Almi Tankers SA και γι’ αυτό που πέτυχε».

Φωτό: almitankers.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.