Μarine Tours: 40 χρόνια στον κλάδο του επαγγελματικού τουρισμού

Μarine Tours: 40 χρόνια στον κλάδο του επαγγελματικού τουρισμού

102
Μarine Tours: 40 χρόνια στον κλάδο του επαγγελματικού τουρισμού

Η Μarine Tours συμπλήρωσε 40 χρόνια πορείας στον κλάδο του επαγγελματικού ταξιδιού και τίμησε την επέτειό της με μία συγκινητική εκδήλωση, παρουσία των ιδρυτών, των στελεχών και σημαντικών συνεργατών της.

Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της το 1980 στον Πειραιά, ως ένα ταξιδιωτικό γραφείο με εξειδίκευση στα ναυτικά και υπεράκτια ταξίδια. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, η Marine Tours αποτελεί τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Travel Management, με ετήσιο κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 130 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία, η Μarine Tours έχει πλέον καταστεί σημαντικός συνεργάτης  επιχειρήσεων και ναυτιλιακών εταιρειών, εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία έχει λάβει δεκάδες διακρίσεις για τη δυναμική της ανάπτυξη και τη συμβολή της στον Κλάδο και την Ελληνική Οικονομία, από τους πλέον έγκριτους φορείς, ενώ, προσφάτως, της απονεμήθηκε ο τίτλος “Diamond of the Greek Economy”.

CEO PHOTO

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό της επετείου των 40 χρόνων από την ίδρυσή της, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μarine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στην αυγή της πέμπτης δεκαετίας μας και με γερά θεμέλια τη μακρά εμπειρία, τις αδιαπραγμάτευτες αξίες και μία σπουδαία ομάδα ανθρώπων, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για τη διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να στεκόμαστε πάντα στο πλάι των πελατών μας με αφοσίωση, ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση του οράματος τους».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.