Η ναυτιλιακή βιομηχανία του Βιετνάμ ανοιχτή σε συνέργειες

Η ναυτιλιακή βιομηχανία του Βιετνάμ ανοιχτή σε συνέργειες

144
Η ναυτιλιακή βιομηχανία του Βιετνάμ ανοιχτή σε συνέργειες

H Vietnam National Shipping Lines Corporation (Vinalines) είναι ανοιχτή σε συνέργειες, προκειμένου να επιβιώσει στον διεθνή ναυτιλιακό στίβο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι προκλήσεων.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Βιετνάμ, VNA, η Vinalines, η οποία ειδικεύεται στη διαχείριση πλοίων, λιμένων αλλά και στα logistics, εξετάζει το ενδεχόμενο σύναψης συμφωνιών και συνεργασιών με διεθνείς παίκτες της ναυτιλιακής βιομηχανίας για τη βελτίωση των δραστηριοτήτων της.

Η Vinalines θα εστιάσει στην παροχή υπηρεσιών logistics all-in-one για τους πελάτες της, συνδυάζοντας επίσης καινοτομίες για τη διαχείριση λιμένων. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Vinalines, Nguyen Canh Tinh, η εταιρεία προσβλέπει στην επέκτασή της μέσω επενδύσεων αλλά και συνεργειών με εταιρείες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, προκειμένου το Βιετνάμ να αναδειχθεί σε κόμβο μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας.

Μάλιστα, η Vinalines θα συνεργαστεί με τη Vietnam Logistics Business Association και άλλες ενώσεις, προκειμένου να παροτρύνουν και να συμβουλεύσουν την κυβέρνηση της χώρας να διαμορφώσει ένα πιο ευνοϊκό νομικό πλαίσιο για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας στο Βιετνάμ.

Φωτό: Quang Nguyen Vinh/Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.