MSC Cruises: O Πειραιάς ως λιμάνι- βάση για το MSC Lirica

MSC Cruises: O Πειραιάς ως λιμάνι- βάση για το MSC Lirica

191
MSC Cruises: O Πειραιάς ως λιμάνι- βάση για το MSC Lirica
To αδελφό MSC Poesia στο λιμάνι του Πειραιά

Η MSC Cruises θα δρομολογήσει το MSC Lirica στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου το καλοκαίρι του 2021, που θα έχει ως βάση τον Πειραιά για όλη τη σεζόν.

Το MSC Lirica θα προσφέρει μια νέα, καινοτόμο κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων σε 23 ξεχωριστές διαδρομές μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου 2021 από τον Πειραιά, στις οποίες θα περιλαμβάνονται οι Μύκονος, Χάιφα (Ισραήλ) Λεμεσός (Κύπρος) Ρόδος και Κουσάντασι (Τουρκία) πριν επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο κ. Angelo Capurro, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises δήλωσε: «Από τότε που υποδεχθήκαμε για πρώτη φορά τους καλεσμένους μας στα πλοία μας στην Ελλάδα το 2003, η παρουσία μας στη χώρα αυξήθηκε σημαντικά και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη υποστήριξη που παρείχε το ελληνικό ταξιδιωτικό εμπόριο για να μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε την επιχείρηση και την επιτυχία μας».

«Η σχέση με την ελληνική κοινότητα ταξιδιωτικών πρακτορείων έχει αναπτυχθεί με τόσο θετικό ρυθμό, ώστε όλοι μπορούμε να προσβλέπουμε στη συνεργασία μας για το καλοκαίρι του 2021 που αναμένεται πολυάσχολο, όταν ο Πειραιάς θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου με τους επισκέπτες να επιβιβάζονται από εκεί για πρώτη φορά».

«Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε ως εταιρία και να εισαγάγουμε περισσότερα πλοία στο στόλο μας, κοιτάζoντας το μέλλον είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μεγαλύτερη παρουσία στην Ελλάδα».

Το MSC Lirica προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας με επίκεντρο την κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία με 992 καμπίνες επισκεπτών.

Προδιαγραφές της MSC Lirica:

Όνομα πλοίου: MSC Lirica
Μεικτή χωρητικότητα: 65,591 GT
Μέγιστη χωρητικότητα επιβατών: 2,679
Μέλη πληρώματος: 721
Αριθμός καμπίνων: 992
Μήκος / πλάτος / ύψος: 274,9 m / 32 m / 54 m
Μέγιστη ταχύτητα: 21,7 κόμβων

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.