Η Cyprus Airways επανασυνδέει την Πάφο με την Αθήνα

Η Cyprus Airways επανασυνδέει την Πάφο με την Αθήνα

170
Η Cyprus Airways επανασυνδέει την Πάφο με την Αθήνα

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την πρόθεσή της να ξεκινήσει προγραμματισμένες πτήσεις από Πάφο προς την Αθήνα και πίσω, από τις 21 Δεκεμβρίου 2019. Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα εξυπηρετεί το δημοφιλές αυτό δρομολόγιο με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, με δύο Airbus A319, 144 θέσεων Οικονομικής.

O κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways, δήλωσε: «Ως ο μοναδικός κυπριακός αερομεταφορέας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της αγοράς και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα στο πτητικό μας πλάνο». Ο κ. Μαυρόκωστας τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχτούν οι τοπικές αεροπορικές εταιρείες, για να κατορθώσουν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που δημιουργούνται εξαιτίας της γεωπολιτικής κατάστασης, ιδιαίτερα λόγω του τουρκικού εμπάργκο, ούτως ώστε να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν στη βελτίωση της συνδεσιμότητας της Κύπρου.

Επιπλέον, για τη φετινή χειμερινή σεζόν η Cyprus Airways θα συνεχίσει τα δρομολόγιά της από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό, Πράγα και Ηράκλειο. Σύντομα, μάλιστα, θα ανακοινώσει το νέο της πτητικό πρόγραμμα για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν, που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, εξυπηρετώντας δημοφιλή δρομολόγια αλλά και ανοίγοντας νέες αγορές για την προώθηση της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού.

Φωτό: Cyprus Airways

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.