Maritime Cyprus: Η καρδιά της διεθνούς ναυτιλίας χτυπά στην Κύπρο

Maritime Cyprus: Η καρδιά της διεθνούς ναυτιλίας χτυπά στην Κύπρο

419
Maritime Cyprus: Η καρδιά της διεθνούς ναυτιλίας χτυπά στην Κύπρο

Περισσότεροι από 800 εκπρόσωποι της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας δίνουν το «παρών» στη διεθνή έκθεση και συνέδριο Maritime Cyprus, το οποίο λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη, στη Λεμεσό  και ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα «Sea Change», ο Γενικός Γραμματέας του IMO, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θεσμικών οργάνων και Ενώσεων, πλοιοκτήτες και υψηλόβαθμα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών συζητούν για τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις που παρουσιάζει η ναυτιλιακή βιομηχανία σήμερα και στο εγγύς μέλλον, καθώς και για το ρόλο της Κύπρου ως ναυτιλιακό Κέντρο.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του Maritime Cyprus, εταιρείες του ευρύτερου ναυτιλικού κλάστερ της Λεμεσού, παρουσιάζουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες τους, στους επισκέπτες της Έκθεσης, ενώ εκπρόσωποι των Ναυτικών Χρονικών παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εργασίες του συνεδρίου.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από τα περίπτερα των εταιρειών που συμμετέχουν στο διεθνές συνέδριο- έκθεση Maritime Cyprus

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.