Η ShipServ μέλος του Green Award Foundation

Η ShipServ μέλος του Green Award Foundation

139
Η ShipServ μέλος του Green Award Foundation
(Α-Δ): Ο κ. Philip Nielsen, EMEA New Business & Account Director της ShipServ, o καπτ. Δημήτριος Ματθαίου, πρόεδρος του Ιδρύματος Green Award και CEO των Arcadia ShipManagement και Aegean Bulk, ο κ. Mikael Weis, Chief Operating Officer της ShipServ και ο κ. Jan Fransen, Executive Director του Green Award

Την τελευταία προσθήκη στο πρόγραμμα παροχής κινήτρων (incentive provider) του Green Award αποτελεί η ShipServ. Η ShipServ αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο e-Procurement για τη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η ShipServ και το Green Award Foundation ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019, σε ειδική δεξίωση στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

ShipServ-GreenAward-3-Sep2019

Καθώς η ShipServ αποτελεί πλέον μέλος του Green Award Foundation ανακοίνωσε ότι θα παρέχει στις εταιρείες και τα πλοία που διαθέτουν πιστοποιητικό Green Award έκπτωση της τάξης του 20% στην τιμή της αρχικής εγκατάστασης, καθώς και μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας αγοράς προμηθειών από τις ναυτιλιακές εταιρείες.

Σημειώνεται πως το Green Award Certificate είναι ένα πιστοποιητικό για πλοία και ναυτιλιακές εταιρείες που υπερβαίνουν την δια νόμου οριζόμενη υποχρέωση που σχετίζεται με περιβαλλοντικούς όρους και περιορισμούς, ενώ η φιλοσοφία του Green Award Foundation είναι να προάγει υψηλά πρότυπα όσον αφορά τις περιβαλλοντικές επιδόσεις και την ασφάλεια στη ναυτιλία, εντοπίζοντας, αναγνωρίζοντας και ενθαρρύνοντας την περιβαλλοντικά υπεύθυνη ναυτιλία, μέσω της λειτουργίας ενός μη κερδοσκοπικού συστήματος πιστοποίησης που αξιολογεί την ασφάλεια και την περιβαλλοντική απόδοση.

ShipServ-GreenAward-2-Sep2019

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.