Όλα όσα έγιναν στο 9ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΚΕ της Capital Link

Όλα όσα έγιναν στο 9ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΚΕ της Capital Link

105
Όλα όσα έγιναν στο 9ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΚΕ της Capital Link

Με συμμετοχή 40 εταιρειών, 47 διακεκριμένων ομιλητών και μεγάλη προσέλευση κοινού, το “9ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link με τίτλο «Επενδύσεις, Εξωστρέφεια & Κοινωνική Υπευθυνότητα: Πυλώνες για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» & Έκθεση Έργου Φορέων”, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 στο Hilton Athens Hotel, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Το Συνέδριο ανέδειξε ότι η ανάπτυξη και η ευημερία, είναι άμεσα συνδεδεμένες με την επιτυχημένη πορεία των επιχειρήσεων από την οποία εξαρτάται η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η συμβολή του ελληνισμού της διασποράς ως προς την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, η συμβολή της επιχειρηματικότητας στις τοπικές κοινωνίες, τα επενδυτικά funds στην Ελλάδα, οι νέες πηγές χρηματοδότησης στην Ελλάδα κ.ά.

Τα Συνέδριο έκλεισε τις εργασίες του με την επίσημη τελετή απονομής των βραβείων “2019 Capital Link CSR Leadership Awards”.

Τα «Capital Link CSR Leadership Awards» δίνονται κάθε χρόνο σε μία ή και περισσότερες προσωπικότητες/εταιρείες/οργανισμούς, για την εξαιρετική κοινωνική προσφορά τους και για τη συμβολή τους στην ανύψωση της Ελλάδος, της επιχειρηματικότητας και του Ελληνικού Πολιτισμού παγκοσμίως.

Οι βραβευθέντες των προηγούμενων ετών ήταν οι κ.κ.: Ιωάννης Καλαμός, Founder, Chairman & Global CIO of Calamos Investments, Ιώαννης Κατσιματίδης, Chairman & CEO of Red Apple Group, Νικόλας Λογοθέτη, CoFounder & Chairman of the Board of “The Concordia Summit”, Νίκος Μουγιάρης, Founder & CEO of Mana Products Inc, Dean Metropoulos, Chairman of Metropoulos & Company, Γρηγόριος Στεργιούλης, CEO of Hellenic Petroleum S.A., Michael Tsamaz, Chairman & CEO, OTE Group, Χρήστος Χαρπαντίδης, Chairman & Managing Director of Papastratos, Θεόδωρος Κυριακού, Chairman, Antenna Group.

Φέτος το Διεθνές και το Ελληνικό βραβείο «2019 Capital Link CSR Leadership Award απένειμε η κ. Νέλλη Παπαχελά, Αντιδήμαρχος Εμπορίου, Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Αθηναίων.

Χωρίς τίτλοφ

Παραλαμβάνοντας το ελληνικό βραβείο “Capital Link CSR Leadership Award”, η κ.Το βραβείο απονεμήθηκε στην κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της NN Hellas, ως αναγνώριση της συμβολής της στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς, στην ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Πολιτοπούλου δήλωσε: «Η συγκεκριμένη βράβευση είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Δεν αποτελεί προσωπική επιτυχία, αλλά ανήκει σε όλους μας στην ΝΝ Ηellas, που μοιραζόμαστε κοινό όραμα και αξίες. Η υλοποίηση προγραμμάτων, όπως το “Ideas that Change Us”, οι δράσεις που οργανώνουμε με το Junior Achievement Greece, η Χρυσή Χορηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς οι υπόλοιπες πρωτοβουλίες στήριξης, αποδεικνύουν την έμπρακτη προσφορά μας στην κοινωνία και την έμφαση που δίνουμε στην ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Είμαι πολύ υπερήφανη που καταφέραμε να κάνουμε βίωμα τις αξίες μας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», υλοποιώντας παράλληλα μία ολιστική προσέγγιση υπευθυνότητας στην επιχειρηματική μας λειτουργία».

Το Διεθνές “2019 Capital Link CSR Leadership Award” απονεμήθηκε φέτος στο “The Hellenic Initiative” (THI), ως αναγνώριση του έργου του και της σημαντικής συνεισφοράς του στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας καθώς και τη στήριξη της κοινωνίας.

Το βραβείο εκ μέρους του THI, παρέλαβε ο κ. Jeremy Downward, μέλος του Δ.Σ. του THI και Executive Director, Aristeus Financial Services Ltd, τον οποίο προλόγισε ο κ. Πέτρος Πούλος, Executive Director, THI.

Φωτό: Capital Link

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.