Το Sulphur Cap 2020 στο επίκεντρο του τεχνικού σεμιναρίου της Chevron Marine...

Το Sulphur Cap 2020 στο επίκεντρο του τεχνικού σεμιναρίου της Chevron Marine Lubricants

485
Το Sulphur Cap 2020 στο επίκεντρο του τεχνικού σεμιναρίου της Chevron Marine Lubricants

Η Chevron Marine Lubricants πραγματοποίησε τεχνικό σεμινάριο στις 13 Ιουνίου στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Το «παρών» στο σεμινάριο έδωσαν πάνω από 100 εκπρόσωποι της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις της MEPC αναφορικά με το Sulphur Cap 2020.

Στο πλαίσιο του τεχνικού σεμιναρίου οι παρευρισκομένοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν επίσης με ποιον τρόπο τα Taro Ultra Lubricants της Chevron μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των διαχειριστών πλοίων ενόψει και των διεθνών περιβαλλοντικών κανονισμών, προσφέροντας καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στους κινητήρες των πλοίων τους.

Εναρκτήριες ομιλίες πραγματοποίησαν οι κ.κ. Σωτήρης Μεκλής, Regional Manager Marine-Med & MEA της Chevron και Ian Thurloway, Marine Lubricants Brand & Marketing Manager της Chevron, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους.

Κατά την διάρκεια του τεχνικού σεμιναρίου, η κ. Γεωργία Χαλούλου, Chevron Technical Field Specialist, αναφέρθηκε στις προκλήσεις του 2020 στον τομέα των λιπαντικών, παρουσιάζοντας την σειρά προϊόντων Taro Ultra, ενώ η ομιλία του κ. William Marlin, Operations and Customer Support Manager της Chevron είχε ως θέμα το «OnePort Customer Portal – Moving to the digital age». Στο τεχνικό σεμινάριο της Chevron Marine Lubricants συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι μελλοντικές εξελίξεις αναφορικά με τον σχεδιασμό της προπέλας από τον κ. Rudolf Wettstein, General Manager of Marketing and Application της Winterthur Gas & Diesel Ltd., καθώς και τα βήματα που απαιτούνται για την ομαλή μετάβαση στην νέα πραγματικότητα που θα φέρει στη ναυτιλία το 2020. Επιπλέον ο κ. Βασίλης Κόης, Head of Academy & Technical Service της MAN PrimeServ Hellas αναφέρθηκε στην πρόκληση του 2020 από την οπτική σκοπιά του κατασκευαστή μηχανών για τα πλοία.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.