Παραγγελία-ρεκόρ από την Hapag-Lloyd

Παραγγελία-ρεκόρ από την Hapag-Lloyd

224
Παραγγελία-ρεκόρ από την Hapag-Lloyd

Σε παραγγελία για 13.420 νέα reefer containers, εκ των οποίων τα 970 θα είναι είκοσι ποδών και τα 12.450 σαράντα ποδών, ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει η Hapag- Lloyd. Πρόκειται για την μεγαλύτερη παραγγελία που έχει δώσει ποτέ στην ιστορία της η εταιρεία.

Η παραλαβή των νέων containers-ψυγείων αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, μία περίοδος ιδανική καθώς τότε ξεκινάει η συγκομιδή αγροτικών προϊόντων στις χώρες του νότιου ημισφαιρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hapag-Lloyd μέσω των νέων reefer containers της θα μεταφέρονται, κυρίως, φρούτα, λαχανικά, κρέας και ψάρι από Χιλή, Περού και άλλες χώρες προς αγορές σε όλον τον κόσμο.

Ο κ. Niklas Ohling, Senior Director Container Steering της Hapag-Lloyd, τόνισε ότι η συγκεκριμένη παραγγελία θα ενισχύσει και θα επεκτείνει τις μεταφορικές ικανότητες της γερμανικής εταιρείας, αυξάνοντας την συνολική χωρητικότητα των reefer containers της σε 210.000 TEUs, ενώ θα αναβαθμίσει, επίσης, το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών της σε ό,τι αφορά την μεταφορά ευπαθών προϊόντων.

Φωτό: Hapag- Lloyd

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.