Όλα όσα απασχολούν τους ναυλομεσίτες

Όλα όσα απασχολούν τους ναυλομεσίτες

444
Όλα όσα απασχολούν τους ναυλομεσίτες

Mε την ευκαιρία της διοργάνωσης του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019», πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Το Προεδρείο του H.S.A. εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο, κ. Ι. Κοτζιά, τον Αντιπρόεδρο κ. Α. Παύλου και τον Ταμία κ. Σ. Καζιάνη.

Στην Συνέντευξη Τύπου παρευρέθησαν  ναυτιλιακοί συντάκτες, οι οποίοι απηύθυναν ερωτήσεις σε σχέση με τις τρέχουσες διεθνείς συγκυρίες, τις πρόσφατες επιθέσεις σε πλοία και το κατά πόσον αυτές θα οδηγήσουν σε αύξηση των τιμών των καυσίμων, τους κανονισμούς για τη χρήση ναυτιλιακών καυσίμων, το επικείμενο Συνέδριο που διοργανώνεται στα πλαίσια του ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019, το επάγγελμα του ναυλομεσίτη και την τάση για συγχώνευση εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο, και τη συνεχιζόμενη εκπαιδευτική συνεισφορά του H.S.A. στην Ελληνική Ναυτιλιακή Κοινότητα.

2019-06-14-15-10-20-609

 

Σε σχέση με το ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019, ιδιαίτερη μνεία έγινε στα πολύ ενδιαφέροντα πάνελ του Συνεδρίου, και εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι οι εργασίες του θα αποτελέσουν για άλλη μια φορά ένα πραγματικό Intelligence για την Ναυτιλιακή κοινότητα.

Τέλος, το Προεδρείο απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς που στηρίζουν το ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019, τονίζοντας επίσης τη συνεχιζόμενη στήριξη και προβολή του έργου φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, όπως το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και η “Φλόγα”, στους οποίους θα αποδοθεί για ακόμη μία φορά μέρος των των εσόδων της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.