Νέα θυγατρική της Yang Ming στην Ινδονησία

Νέα θυγατρική της Yang Ming στην Ινδονησία

64
Νέα θυγατρική της Yang Ming στην Ινδονησία

Η Yang Ming αναμένεται σύντομα να συστήσει μία νέα θυγατρική στην Ινδονησία με την ονομασία «PT Yang Ming Shipping Indonesia».

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ταϊβανέζικου κολοσσού, η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη στην νοτιοανατολική Ασία οδηγεί κορυφαίους «παίκτες» της παγκόσμιας ναυτιλίας να ενισχύσουν τις υπηρεσίες τους στην περιοχή προκειμένου να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση για την μεταφορά εμπορευμάτων.

Κατά συνέπεια η Yang Ming ενδυναμώνει το δίκτυο παρεχόμενων υπηρεσιών της στην εν λόγω περιοχή μέσω του ανοίγματος της στην Ινδονησία, της οποίας η γεωγραφική θέση είναι στρατηγικής σημασίας και παρέχει μεγάλες προοπτικές.

Τέλος να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της σύστασης της «PT Yang Ming Shipping Indonesia» έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά αφότου ο ταϊβανέζικος κολοσσός εξέδωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το α΄τρίμηνο, διάστημα κατά το οποίο κατέγραψε ζημίες ύψους $22 εκατ.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.