Η SeaBright εγκαινιάζει τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στον Πειραιά

Η SeaBright εγκαινιάζει τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στον Πειραιά

2993
Η SeaBright εγκαινιάζει τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στον Πειραιά

Ένα ακόμη μεγάλο άλμα προς τα εμπρός πραγματοποίησε η SeaBright, μια δυναμική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής φωτιστικών σωμάτων ναυτιλιακού τύπου, από το 1982.

Ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Αναστάσιος Μάλλιος, οι δύο γιοί του, Παναγιώτης Μάλλιος (Υπεύθυνος Παραγωγής) και Ηλίας Μάλλιος (Υπεύθυνος Εξαγωγών) καθώς και η ομάδα της SeaBright, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και έχουν επιτύχει διψήφια ποσοστά ανάπτυξης ετησίως, κατά την τελευταία πενταετία. Για αυτόν άλλωστε το λόγο η SeaBright αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του πως μια ελληνική εταιρεία -εν μέσω κρίσης- μπορεί όχι μόνο να ξεπεράσει τα εμπόδια, αλλά και να διαπρέψει με το βλέμμα στις εξαγωγές, οι οποίες και αποτελούν την κινητήρια δύναμη ανάπτυξης της εταιρείας.

(Α-Δ): Ο Ηλίας Μάλλιος, ο Αναστάσιος Μάλλιος και ο Παναγιώτης Μάλλιος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
(Α-Δ): Ο Ηλίας Μάλλιος, ο Αναστάσιος Μάλλιος και ο Παναγιώτης Μάλλιος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Σημειώνεται πως η SeaBright μετρά σήμερα περισσότερους από 250 κωδικούς, εξυπηρετώντας όλους τους τύπους και χώρους των πλοίων, ενώ βρίσκεται ανάμεσα στις 3 μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρίες παραγωγής φωτιστικών σωμάτων ναυτιλιακού τύπου. Επιπλέον, στρατηγική σημασία για τον όμιλο εταιρειών της οικογένειας Μάλλιου διαδραματίζει και η εταιρεία SeaCables, η οποία τα τελευταία 15 χρόνια πραγματοποιεί αποκλειστική εισαγωγή και διανομή καλωδίων ναυτικού τύπου, δημιουργώντας το μεγαλύτερο stock point καλωδίων του συγκεκριμένου είδους στην Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η SeaBright πραγματοποίησε την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεών της στον Πειραιά, οι οποίες αναβαθμίζουν την παραγωγική ικανότητα της εταιρείας κατά 60% και σηματοδοτούν ένα ακόμη λαμπρότερο μέλλον για την εταιρεία. Σημειώνεται πως η εταιρεία μετρά σήμερα 3 γραφεία πωλήσεων σε Αμερική (Miami), Πολωνία (Gdansk) και Πειραιά, όπου βρίσκονται τα νέα, κεντρικά της γραφεία, καθώς και 10 αποκλειστικές αντιπροσωπείες διάθεσης των προϊόντων της σε Ευρώπη και Ασία.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Το “παρών” στη λαμπρή εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά κ. Ειρήνη Στ. Νταϊφά, η πρόεδρος της HEMEXPO κ. Ελένη Πολυχρονοπούλου, καθώς και πλήθος στελεχών από την ευρύτερη ναυτιλιακή βιομηχανία και εκπροσώπων ναυτιλιακών ιδρυμάτων, πολιτικών κομμάτων και φορέων.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων της SeaBright στον Πειραιά

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.