Σεμινάριο με θέμα τα Mooring Equipment Guidelines 4

Σεμινάριο με θέμα τα Mooring Equipment Guidelines 4

293
Σεμινάριο με θέμα τα Mooring Equipment Guidelines 4

Νέοι κανονισμοί, νέες προκλήσεις, νέες στρατηγικές. Σε ένα σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον όπου η προσαρμοστικότητα είναι κρίσιμη για την ανάπτυξη, όλοι χρειαζόμαστε αξιόπιστη υποστήριξη και κατάλληλες πηγές πληροφόρησης προκειμένου να συνθέσουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και να δια-πλεύσουμε μέσα από τις αλλαγές.

Στα πλαίσια των νέων αλλαγών που αφορούν τους κανονισμούς προσόρμισης, οι TEHO Ropes και οι επίσημοι αντιπρόσωποι τους στην Ελλάδα Seascape Marine & Trading, στις 9 Απριλίου οργάνωσαν ένα σεμινάριο πάνω στα MEG4 – Mooring Equipment Guidelines – στη Ναυτιλιακή Λέσχη στον Πειραιά, το ιστορικό λιμάνι της ελληνικής ναυτιλίας.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με μια εισαγωγή από την κ.Ίριδα Λιασκώνη, υπεύθυνη μάρκετινγκ στη Seascape, και συνεχίστηκε με τους ειδικούς από την εταιρεία TEHO Ropes, Orlando Belfor, Sales Manager, και Frank Shaeffer, Operations Manager, οι οποίοι παρουσίασαν την εταιρεία τους και μας εισήγαγαν στην ατζέντα του ΜEG4: το περιεχόμενο των νέων κανονισμών, τις αλλαγές από το προηγούμενο καθεστώς MEG3, όπως και κάποια πρακτικές πτυχές του MEG4 μέσα από πραγματικά περιστατικά. Ακολούθησαν ερωτήσεις, και φυσικά, οι συμβουλές των ειδικών.

Seascape (111)

Εξαιρετικά χρήσιμο ήταν ότι ο TEHO μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματική προσαρμογή στους κανονισμούς. Οι ειδικοί τέλος, προέτρεψαν τους διαχειριστές και μάνατζερ να συμμετέχουν σε ένα συνεχές κανάλι επικοινωνίας, ώστε οι TEHO και Seascape να τους προσφέρουν τη μέγιστη βοήθεια στην προσαρμογή αυτή.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.