Επενδύει στην ελληνική αγορά η Air Canada

Επενδύει στην ελληνική αγορά η Air Canada

157
Επενδύει στην ελληνική αγορά η Air Canada

Με την προσθήκη δύο εβδομαδιαίων πτήσεων προς το Τορόντο καθώς και δύο εβδομαδιαίων πτήσεων προς το Μόντρεαλ η Air Canada επεκτείνει την παρουσία της στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι. Οι πρόσθετες πτήσεις θα εκτελούνται από την Air Canada Rouge από τις 24 Ιουνίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου, πέραν των ήδη υφιστάμενων καθημερινών δρομολογίων που πραγματοποιούνται από την 1η Απριλίου έως τις 17 Νοεμβρίου.

Με αφετηρία την επιτυχημένη πορεία της Air Canada στην ελληνική αγορά, οι νέες πτήσεις ενδυναμώνουν την παρουσία της εταιρείας στην αγορά, κατά τη θερινή τουριστική περίοδο. Οι νέες αυτές, ενισχυμένες πτήσεις θα προσφέρουν στο επιβατικό κοινό μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες δυνατότητες επιλογής και -επιπλέον- τη  δυνατότητα εξυπηρετικής περαιτέρω σύνδεσης με το διευρυμένο δίκτυο της εταιρείας στη βόρειο Αμερική αλλά και παγκοσμίως. Οι πελάτες της Air Canada που ταξιδεύουν σε περισσότερους από 60 προορισμούς στις ΗΠΑ μέσω Τορόντο ή Μόντρεαλ, μπορούν να επωφελούνται από την εκ των προτέρων ολοκλήρωση στον Καναδά του τελωνειακού και διαβατηριακού ελέγχου των ΗΠΑ, χωρίς να χρειάζεται να παραλαμβάνουν ενδιάμεσα τις αποσκευές τους πριν από τον τελικό προορισμό.

Η Air Canada είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία εγχώριου και διεθνούς δικτύου στον Καναδά, με δρομολόγια σε περισσότερα από 220 αεροδρόμια σε 6 ηπείρους. Εθνικός αερομεταφορέας του Καναδά, η  Air Canada είναι μία από τις 20 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και το 2017 εξυπηρέτησε περισσότερους από 48 εκ. επιβάτες.

Φωτό: Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.