Ένα ακόμη παραγωγικό έτος για τη WIMA

Ένα ακόμη παραγωγικό έτος για τη WIMA

184
Ένα ακόμη παραγωγικό έτος για τη WIMA

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της Διεθνής Ναυτικής και Βιομηχανικής Ένωσης (WIMA) στον βιομηχανικό πολυχώρο «Σημείον Pirée», στον Πειραιά.

O Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης αλλά και στα μελλοντικά σχέδια της. Στη συνέχεια, απηύθυνε χαιρετισμό ο κύριος Γιάννης Πλακιωτάκης, Τομεάρχης  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας,  ο οποίος εξέφρασε τις προσδοκίες αλλά και τις ανησυχίες  του για την πορεία της ναυτιλίας στην Ελλάδα, ενώ ακολούθησε η κοπή πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου της WIMA.

Οι επίσημοι καλεσμένοι που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους  ήταν ο κ. Ιωάννης  Πλακιωτάκης  (Τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΝΔ),  ο κ. Κυριακίδης  (Εκπρόσωπος Δημόσιας Αρχής Λιμένων, Υπουργείο Ναυτιλίας), ο κ. Ιωάννης  Ρέτσας  (Διευθυντής Enterprise Greece),  ο κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης  (Δημοτικός Σύμβουλος  Πειραιά), ο . κ. Ανδριανός  Μιχάλαρος (Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά), ο κ. Μιχαήλ  Γιάγκας  (Διευθυντής Β.Ε.Π),  ο κ. Νίκος  Παπαγεωργίου (Α’ Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά),  ο κ. Χαράλαμπος  Γαργαρέτας (Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας), ο κ. Αντώνης  Στελλιάτος (Πρόεδρος Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού),  ο κ. Θεόδωρος Βώκος (Executive Director, Posidonia S.A), ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης (Πρόεδρος Propeller Club),  η κα. Ελένη Πολυχρονοπούλου (Πρόεδρος HEMEXPO) και ο κ. Μιχαήλ Μαντζαφός (Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας).

Τα τρια φλουριά χάρισαν σε τρεις τυχερούς, ένα voucher για ταξιδιωτικά εισιτήρια προσφορά της εταιρείας  «KEFI TOURS S.A», ένα δείπνο για δυο άτομα ευγενική προσφορά του εστιατορίου «APERITIVO»  στη Γλυφάδα, καθώς κι ένα κομψό smartwatch.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.