Η MAN Energy Solutions ΕΛΛΑΣ ενισχύει τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό των ΑΕΝ

Η MAN Energy Solutions ΕΛΛΑΣ ενισχύει τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό των ΑΕΝ

176
Η MAN Energy Solutions ΕΛΛΑΣ ενισχύει τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό των ΑΕΝ

Την Παρασκευη 1η Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ασπροπύργου η τελετή εγκαινίων μέρους του εκπαιδευτικού εξοπλισμού που δώρισε η MAN Energy Solutions ΕΛΛΑΣ στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουβέλη συνοδευόμενο από τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Σαντορινιό, τον Γραμματέα του ΥΝΑΝΠ, κ. Τεμπονέρα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΑΝ κ. Χριστοδουλόπουλο.

Στο πλαίσιο της τελετής έγινε παρουσίαση του στροφαλοφόρου άξονα που δωρίθηκε και συζητήθηκε η σημαντικότητα του συγκεκριμένου εξοπλισμού για τους εκπαιδευτικούς σκοπούς της ΑΕΝ.

Η ΜΑΝ στηρίζει έμπρακτα, επί σειρά ετών, όλα τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα  υπό την αιγίδα του ΥΝΑΝΠ, με ιδιαίτερη έμφαση στις ΑΕΝ δωρίζοντας σημαντικό εξοπλισμό που ενισχύουν την γνώση των φοιτητών και τους δίνουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας – προετοιμάζοντάς τους για τη μελλοντική επαγγελματική τους πορεία. Η ΜΑΝ υποστηρίζει και τους καθηγητές των ΑΕΝ, προσφέροντας τους δωρεάν συμμετοχή στα εκπαιδευτικά της προγράμματα. Περαιτέρω, ενισχύει το πρόγραμμα σπουδών των ίδιων των ιδρυμάτων  με εβδομαδιαίες διαλέξεις στους φοιτητές του Δ’ εξαμήνου παρέχοντας εμπεριστατωμένες γνώσεις.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος ανήγγειλε την συνέχεια της υποστήριξης προς τις Ακαδημίες με υλικοτεχνική υποδομή και τεχνικά συγγράμματα υψηλής εκπαιδευτικής αξίας τονίζοντας την ανάγκη για περαιτέρω υποστήριξη των αρμόδιων φορέων στην υλοποίηση των δωρεών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.