Φωτογραφίες από το νέο κρουαζιερόπλοιο της TUI Cruises

Φωτογραφίες από το νέο κρουαζιερόπλοιο της TUI Cruises

460
Φωτογραφίες από το νέο κρουαζιερόπλοιο της TUI Cruises

Η γερμανική TUI Cruises παρέλαβε από τα φινλανδικά ναυπηγεία Meyer Turku το νέο της κρουαζιερόπλοιο «New Mein Schiff 2».

To «New Mein Schiff 2», χωρητικότητας 111.500 τόνων, μήκους 315 μ., πλάτους 36 μ., και με δυνατότητα μεταφοράς 3.132 επιβάτων, αντικαθιστά το πρότερο «Mein Schiff 2», το οποίο είχε ναυπηγηθεί το 1997 και θα παραμείνει στην TUI Cruises με άλλο όνομα πλέον.

Με την παράδοση του νέου «Mein Schiff 2» η TUI Cruises υλοποιεί την πρώτη φάση επέκτασης του στόλου της με πλοία τα οποία διαθέτουν αναβαθμισμένα και φιλικά προς το περιβάλλον τεχνολογικά συστήματα.

Παράλληλα τα φινλανδικά ναυπηγεία Meyer Turku στο πλαίσιο επανασχεδιασμού πλοίων και ναυπήγησης πλοίων τεχνολογικά προηγμένων, καθώς και μέσα από το επενδυτικό τους πρόγραμμα ύψους 200 εκατ., το οποίο αφορά σε προσλήψεις και εκπαιδεύσεις εργαζομένων, προσβλέπουν σε διπλασιασμό του όγκου των ναυπηγικών τους εργασιών μέσα στην επόμενη πενταετία.

Φωτό: Meyer Turku

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.