Αισιόδοξη η StealthGas για τις προοπτικές της αγοράς LPG

Αισιόδοξη η StealthGas για τις προοπτικές της αγοράς LPG

130
Αισιόδοξη η StealthGas για τις προοπτικές της αγοράς LPG

Βελτιωμένα εμφανίστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της StealthGas, της οποία ηγείται ο Χάρης Βαφειάς, για το γ’ τρίμηνο του έτους.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα της εισηγμένης στον Nasdaq εταιρείας διαμορφώθηκαν στα $42,7 εκατ., αυξημένα κατά $4,2 εκατ. συγκριτικά με το γ’ τρίμηνο του 2017, ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ανήλθαν στα $16,4 εκατ. όταν ένα χρόνο πριν κυμαίνονταν στα $15,3 εκατ. Παράλληλα οι ζημίες της StealthGas μειώθηκαν στα $0,787 εκατ. κατά το γ΄ τρίμηνο του έτους έναντι ζημιών $2,26 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Αναφερόμενος στον οικονομικό απολογισμό του γ’ τριμήνου, ο Πρόεδρος του ΔΣ της StealthGas, κ. Michael Jolliffe, σχολίασε ότι μία προσωρινή υποχώρηση της αγοράς LPG της Ασίας, η οποία ωστόσο είναι λογική λόγω εποχικότητας, είχε άμεσο αντίκτυπο στα έσοδα της εταιρείας. Τέλος ο κ. Jolliffe εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα επόμενα χρόνια οι ναύλοι στη συγκεκριμένη αγορά των LPG θα αυξηθούν περαιτέρω.

Φωτό: StealthGas

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.