Η Carnival κερδίζει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού

Η Carnival κερδίζει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού

80
Η Carnival κερδίζει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού

Η Carnival Cruise Line, η οποία αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου ομίλου κρουαζιέρας στον κόσμο, της Carnival Corporation, προχωρά σε εργασίες ανακαίνισης του κρουαζιερόπλοιού της «Carnival Victory».

Στο πλαίσιο των εργασιών ανακαίνισης, οι οποίες εκτιμάται ότι θα κοστίσουν περίπου $200 εκατ.,  το «Carnival Victory» θα μετονομαστεί σε Carnival Radiance, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι τις κρουαζιέρες το 2020.

Η Carnival Corporation το 2011 ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα για την ανανέωση του στόλου της συνολικής αξίας $2 δις. Έκτοτε έχει πραγματοποιήσει ανακαινίσεις σε πάνω από 20 κρουαζιερόπλοιά της. Η ανακαίνιση του «Carnival Victory» αποτελεί το τελευταίο στάδιο για την ολοκλήρωση του προγράμματος ανανέωσης του στόλου της Carnival.

Από το 2011 όταν και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου της Carnival έως σήμερα η ετήσια επιβατική κίνηση της εταιρείας έχει αυξηθεί από 4,1 εκατ. σε 5,2 εκατ. άτομα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.