Διεθνής διάκριση και επιβράβευση για την Aegean

Διεθνής διάκριση και επιβράβευση για την Aegean

225
Διεθνής διάκριση και επιβράβευση για την Aegean

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Aegean Airlines εισέρχεται στη λίστα με τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Συγκεκριμένα η Aegean κατέλαβε την 5η θέση στη λίστα με τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο (εκτός των ΗΠΑ) που δημοσίευσε το έγκριτο περιοδικό Condé Nast Traveler.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Aegean Airlines πέτυχε στα φετινά βραβεία να βελτιώσει την σειρά κατάταξής της κατά τέσσερις θέσεις, καθώς στα 2017 Readers’ Choice Awards είχε καταλάβει την 9η θέση στην αντίστοιχη λίστα με τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο (πλην των ΗΠΑ).

Έχει ενδιαφέρον πως στην ψηφοφορία που έγινε στο πλαίσιο των 2018 Readers’ Choice Awards συμμετείχαν περισσότεροι από 429.000 ταξιδιώτες.

Στο συνοδευτικό σχόλιο του Condé Nast Traveler σχετικά με την μεγάλη επιτυχία της Aegean επισημαίνονται μεταξύ άλλων και τα εξής: «Παρά το γεγονός ότι [η Aegean Airlines] δεν πραγματοποιεί ακόμη υπερατλαντικές πτήσεις, η συνεργασία της με την Star Alliance, της προσφέρει μία ευρύτερη παγκόσμια εμβέλεια. Η Aegean είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό και τη φιλικότητα του προσωπικού της ενώ σχεδιάζει τα επόμενα χρόνια επέκταση σε νέες αγορές».

H λίστα των 20 καλύτερων αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο (πλην ΗΠΑ) περιλαμβάνει τις ακόλουθες αεροπορικές εταιρείες:

1. Singapore Airlines

2. Emirates

3. Qatar Airways

4. Air New Zealand

5. Aegean Airlines

6. Etihad Airways

7. Korean Air

8. Virgin Atlantic

9. Cathay Pacific

10. Lufthansa

11. Turkish Airlines

12. EVA Air

13. Swiss

14. Qantas

15. KLM

16. SAS Scandinavian Airlines

17. Air France

18. Aer Lingus

19. British Airways

20. Icelandair

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.