H Wärtsilä αναδιαθρώνεται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών

H Wärtsilä αναδιαθρώνεται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών

103
H Wärtsilä αναδιαθρώνεται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών

Ο τεχνολογικός όμιλος Wärtsilä αποφάσισε να αναδιαρθρωθεί σε δύο επιχειρηματικούς τομείς, το Wärtsilä Marine Business και το Wärtsilä Energy Business, καλύπτοντας τόσο τις νέες πωλήσεις όσο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους αντίστοιχους τομείς. Με τη συγκεκριμένη αλλαγή, η Wärtsilä στοχεύει να προσφέρει μεγαλύτερη αξία στους πελάτες της, εξυπηρετώντας καλύτερα τις ανάγκες τους σε όλο τον κύκλο ζωής των περουσιακών τους στοιχείων. Η νέα οργανωτική δομή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Η δημιουργία δύο επιχειρηματικών κλάδων πρόκειται να επιτρέψει στην Wärtsilä να επιταχύνει την ανάπτυξη και την εφαρμογή των στρατηγικών Smart Marine και Smart Energy. Η ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων που αφορούν ναυπηγήσεις και διάφορες υπηρεσίες, προσφέρει μεγαλύτερη αξία στον πελάτη, ενισχύοντας την εστίαση σε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν όλο τον κύκλο ζωής και είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς. Ακόμη, επιτρέπει στην Wärtsilä να εξυπηρετεί αποτελεσματικότερα τους πελάτες της με αυξημένη ευελιξία και ταχύτερους χρόνους απόκρισης.

Ο κ. Jaakko Eskola, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wartsila, ανέφερε: “Η ανάπτυξη ισχυρότερων συνεργασιών με τους πελάτες μας και η παροχή μεγαλύτερης αξίας προς εκείνους, είναι απαραίτητα στοιχεία για την επίτευξη του μακροπρόθεσμου στόχου μας για κερδοφόρα ανάπτυξη. Είμαι βέβαιος πως η αλλαγή αυτή θα εξασφαλίσει ταχύτερη ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών και θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στον πελάτη, ενισχύοντας έτσι τη θέση μας ως παγκόσμιο ηγέτη σε λύσεις κύκλου ζωής για τις θαλάσσιες και τις ενεργειακές αγορές.”

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.