Η Minerva Marine Inc. πρωτοπορεί στον τομέα της εργασιακής ασφάλειας

Η Minerva Marine Inc. πρωτοπορεί στον τομέα της εργασιακής ασφάλειας

2032
Η Minerva Marine Inc. πρωτοπορεί στον τομέα της εργασιακής ασφάλειας
(Α-Δ): Υ. Δημητρός, Senior Safety Officer/Deputy DPA της Minerva Marine Inc., Σ. Λαμπρινόπουλος, Station Manager του DNG-GL, Σ. Στυλιανός, SQ & Marine Manager/DPA της Minerva Marine Inc., I. Χιωτόπουλος, Regional Manager του DNV-GL και Σ. Δημακόπουλος, COO της Minerva Marine Inc.

Η Minerva Marine Inc. ανακοίνωσε ότι αποτελεί την πρώτη ελληνική διαχειρίστρια εταιρεία πλοίων που έλαβε το πιστοποιητικό ISO 45001 από τον νορβηγικό νηογνώμονα DNV GL. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την δέσμευση της εταιρειας στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία.

Το πιστοποιητικό αυτό αντανακλά την δέσμευση της Minerva Marine Inc. με την αριστεία και εναρμονίζεται πλήρως με το όραμα της εταιρείας να αναγνωριστεί ευρέως αναφορικά με τις επιδόσεις της, το εργατικό της δυναμικό και την επιχειρηματική ηθική που την διέπει.

Η Minerva Marine Inc. θέτει σε προτεραιότητα την διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για όλους τους εργαζόμενούς της, καθώς και την ευημερία όσων ανθρώπων της βρίσκονται εν πλω αλλά και στα γραφεία της εταιρείας, αναβαθμίζοντας το σύστημα διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία που εφαρμόζει από το OHSAS 18001 στο νέο πρότυπο ISO 45001.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.