Η ΑΝΕΚ LINES ευχαριστεί όσους βοήθησαν στον ασφαλή κατάπλου του «Ελ. Βενιζέλος»

Η ΑΝΕΚ LINES ευχαριστεί όσους βοήθησαν στον ασφαλή κατάπλου του «Ελ. Βενιζέλος»

272
Η ΑΝΕΚ LINES ευχαριστεί όσους βοήθησαν στον ασφαλή κατάπλου του «Ελ. Βενιζέλος»

Mε ανακοίνωση της η ΑΝΕΚ LINES απευθύνει ευχαριστίες σε όλους όσοι συντέλεσαν για την επιτυχή αντιμετώπιση του ολονύχτιου συμβάντος στο δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο πλοίαρχος και το πλήρωμα του Ελευθέριος Βενιζέλος απευθύνουν θερμά ευχαριστώ στο Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική, το Πολεμικό Ναυτικό καθώς και στην ομάδα της ΕΜΑΚ, για την άμεση κινητοποίηση και συμβολή τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά.

Παράλληλα ευχαριστίες απευθύνουν στον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος με την παρουσία και την επίβλεψή του συνέβαλε στον αποτελεσματικό συντονισμό της επιχείρησης.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται από την ΑΝΕΚ LINES μέσω της σχετικής ανακοίνωσης στα πλοία και τα πληρώματα των Βlue Star 1, Knossos Palace, Blue Horizon για τη στήριξη, την αλληλεγγύη και την ταχύτατη ανταπόκρισή τους, αλλά και για τα μικρότερα βοηθητικά πλοία που έσπευσαν να παραπλεύσουν με το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τέλος η εταιρεία ευχαριστεί θερμά όλους τους επιβάτες του Ελ. Βενιζέλος για τη συνεργασία, την ψυχραιμία και την κατανόηση που έδειξαν ακολουθώντας τις οδηγίες του πληρώματος.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το πρωί με ανακοίνωση της η ΑΝΕΚ ανέφερε ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο γκαράζ νούμερο 3 του πλοίου με τα φορτηγά με τους μηχανισμούς  πυρόσβεσης να λειτουργούν άμεσα και η φωτιά να τίθεται υπό έλεγχο από το πλήρωμα.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.