Η GasLog Ltd. ενισχύει οικονομικά το Λύρειο Ίδρυμα

Η GasLog Ltd. ενισχύει οικονομικά το Λύρειο Ίδρυμα

562
Η GasLog Ltd. ενισχύει οικονομικά το Λύρειο Ίδρυμα

Η GasLog Ltd. η διεθνής ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ανατολική Αττική στις 23 Ιουλίου και τα θερμά συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και τη συμπαράστασή της σε όσους επλήγησαν από τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών.

Η GasLog επιθυμώντας να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της πυρκαγιάς, αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά 500.000 ευρώ στο Λύρειο Παιδικό Ιδρυμα για την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών που υπέστη. Ειδικότερα, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Ιδρύματος, θα προχωρήσει σε αγορά οχημάτων για τη μετακίνηση των παιδιών και του προσωπικού του Ιδρύματος, καθώς και μηχανημάτων για την καλλιέργεια της γης.

Το Λύρειο είναι μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1967 και χρηματοδοτείται από ιδιωτικές δωρεές, ενώ ελέγχεται διοικητικά από την Εκκλησία της Ελλάδος. Το ίδρυμα παρέχει στέγη σε ορφανά παιδιά και τα βοηθάει να ανελιχθούν και να ενταχθούν στην κοινωνία ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Ο Paul Wogan, Διευθύνων Σύμβουλος της GasLog, δήλωσε: “Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, της διοίκησης και των εργαζομένων της GasLog, και ως εταιρεία που λειτουργεί από την Ελλάδα, θα ήθελα, τη δύσκολη αυτή στιγμή, να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μας προς όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτή την τραγωδία και προς την τοπική κοινότητα. Ευελπιστούμε ότι η δωρεά της Εταιρείας προς το Λύρειο θα συμβάλει στο να μετριάσει τις επιπτώσεις της καταστροφής στα παιδιά και θα βοηθήσει το Ίδρυμα να συνεχίσει το αξιοθαύμαστο έργο του”.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.