Αισιόδοξες προοπτικές για την Diana Shipping

Αισιόδοξες προοπτικές για την Diana Shipping

250
Αισιόδοξες προοπτικές για την Diana Shipping

Η Diana Shipping, εισηγμένη εταιρεία διαχείρισης και ιδιοκτησίας πλοίων ξηρού φορτίου ελληνικών συμφερόντων, εξέδωσε τα εταιρικά της αποτελέσματα για το β’ τρίμηνο του έτους την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα η εταιρεία παρουσίασε καθαρά κέρδη $2 εκατ. κατά το β’ τρίμηνο του έτους όταν το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι κατέγραψε καθαρή ζημία ύψους $23,8 εκατ.

Από την άλλη, τα έσοδα από τις χρονοναυλώσεις πλοίων της εταιρείας κατά το ίδιο διάστημα ανήλθαν στα $53,4 εκατ. συγκριτικά με τα $37,8 εκατ. του β’ τριμήνου του 2017. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η αύξηση αυτή προήλθε από τα αυξημένα μέσα ναύλα τα οποία πέτυχε η εταιρεία για τα πλοία της κατά το χρονικό αυτό διάστημα.

Παράλληλα η Diana κατέγραψε συνολικά  για το α’ εξάμηνο του έτους, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, καθαρή ζημία $1,1 εκατ. όταν το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι η ζημία αυτή κυμάνθηκε στα $50,3 εκατ. Τέλος τα έσοδα από τις χρονοναυλώσεις των πλοίων της το α’ εξάμηνο του 2018 διαμορφώθηκαν στα $101,8 εκατ., ενώ ένα χρόνο πριν ο αριθμός αυτός «άγγιξε» τα $69 εκατ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.