Bernhard Schulte και Columbia Shipmanagement: ισχύς εν τη ενώσει

Bernhard Schulte και Columbia Shipmanagement: ισχύς εν τη ενώσει

615
Bernhard Schulte και Columbia Shipmanagement: ισχύς εν τη ενώσει

Η Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM) και η Columbia Shipmanagement ένωσαν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία μιας ανεξάρτητης εταιρείας προμηθειών με στόχο να προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους πλοιοκτήτες αναφορικά με το κόστος εφοδιασμού των πλοίων τους. Η κίνηση αυτή διασφαλίζει μειωμένα κόστη στην προμήθεια μεγάλου εύρους αναλώσιμων υλικών, ενώ προσφέρει συγχρόνως προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η νέα εταιρεία GP General Procurement Company Limited (GenPro) θα διαπραγματεύεται συμφωνίες προμηθειών με διεθνείς προμηθευτές πλοίων εκ μέρους πελατών- μελών της με στόχο να εξασφαλίζει μειωμένες τιμές στα αναλώσιμα υλικά. Μέσω της νέας συμφωνίας οι πελάτες της BSM και της Columbia, οι οποίοι αριθμούνται σε άνω των 800, θα έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα αναλώσιμων στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές σε παγκόσμια βάση.

Ο κ. Ian Beveridge, CEO της Bernhard Schulte Shipmanagement, δήλωσε ότι «είμαστε ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με την Columbia Shipmanagement για την ίδρυση της GenPro, μίας νέας εταιρείας που θα προσφέρει τη μέγιστη αξία τους πλοιοκτήτες πελάτες μας με έναν τρόπο νέο και καινοτόμο». Ο ίδιος προσέθεσε ότι «θεωρούμε ότι η GenPro θα αλλάξει τον τρόπο που πραγματοποιείται η προμήθεια πλοίων παγκοσμίως και θα αποτελέσει εν καιρώ μία νέα σημαίνουσα δύναμη στη ναυτιλιακή βιομηχανία».

Από την πλευρά του ο κ. Mark O’Neil, CEO και Πρόεδρος της Columbia Shipmanagement, επεσήμανε ότι η GenPro αντιπροσωπεύει την βελτιστοποίηση της διαδικασίας προμηθειών, προσφέροντας οφέλη τόσο για τους πλοιοκτήτες όσο και για τους προμηθευτές.

Οι δραστηριότητες της GenPro δεν θα αφορούν μόνο προμήθειες ναυτιλιακών προϊόντων και αναλώσιμων αλλά και οποιωνδήποτε άλλων προϊόντων αφορούν τη λειτουργία μίας ναυτιλιακής επιχείρησης, είτε αυτή είναι onshore είτε offshore.

Φωτό: bs-shipmanagement.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.