Αύξηση του ενδιαφέροντος των κρουαζιέρων στη Ν. Αφρική

Αύξηση του ενδιαφέροντος των κρουαζιέρων στη Ν. Αφρική

63
Αύξηση του ενδιαφέροντος των κρουαζιέρων στη Ν. Αφρική

Η γερμανική AIDA Cruises, μέρος της Carnival Corporation, ετοιμάζεται να επεκτείνει την παρουσία της στη Ν. Αφρική.

Μέσω του «AIDA Selection Program», το οποίο ξεκίνησε το 2017, η AIDA Cruises προσφέρει στους ταξιδιώτες της μοναδικές εμπειρίες κρουαζιέρας σε νέους προορισμούς για την εταιρεία ανά τον κόσμο.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος τρία κρουαζιερόπλοια της γερμανικής εταιρείας, τα «AIDAaura», «AIDAcara» και «AIDAvita», πραγματοποιούν κρουαζιέρες σε συγκεκριμένους προορισμούς από τις αρχές του 2017, ενώ η εταιρεία αναμένεται εντός του 2019 να εντάξει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ακόμα ένα κρουαζιερόπλοιο.

Πρόκειται για το «Costa neoRiviera», το οποίο θα μεταφερθεί από τον στόλο της Costa Cruises στην AIDA Cruises, ενώ συγχρόνως θα μετονομαστεί σε «AIDAmira».

Το «AIDAmira» θα εκτελεί κρουαζιέρες στη Ν. Αφρική, έναν νέο προορισμό κρουαζιέρας για την AIDA Cruises, πραγματοποιώντας το παρθενικό του ταξίδι με τη νέα ονομασία του και αποτελώντας μέρος του στόλου της γερμανικής εταιρείας, τον ερχόμενο Δεκέμβριο από τον λιμένα της Πάλμα στη Μαγιόρκα.

Επιπλέον, η AIDA Cruises με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι αναμένεται να παραλάβει τον ερχόμενο Νοέμβριο ένα νέο κρουαζιερόπλοιο, το AIDAnova, ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται υπό ναυπήγηση άλλα δύο κρουαζιερόπλοια, τα οποία εκτιμάται ότι θα παραδοθούν στην εταιρεία το 2021 και το 2023, αντίστοιχα.

Με την παραλαβή των νέων πλοίων, η AIDA Cruises θα διαθέτει έναν στόλο από 16 κρουαζιερόπλοια.

Φωτό: aida.de

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.