H Capital Link υπογράφει μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με την κυβέρνηση του Pudong

H Capital Link υπογράφει μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με την κυβέρνηση του Pudong

99
H Capital Link υπογράφει μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με την κυβέρνηση του Pudong

Tην Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 η Capital Link πραγματοποίησε το 3rd Annual Capital Link International Shipping Forum – China, στο Ξενοδοχείο Grand Kempinski, στη Σαγκάη της Κίνας. Το Συνέδριο διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας 400+ συμμετέχοντες, σε συνεργασία με την Columbia Shipmanagement, την Singhai Marine Services και την ICBC Leasing, και με την υποστήριξη της Νέας Εμπορικής Τοπικής Επιτροπής (Γραφείο Διεθνών Ναυτιλιακών Υπηρεσιών) της Shanghai Pudong.

Μία μέρα πριν το 3rd Annual Capital Link International Shipping Forum – China, η Capital Link υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την Κυβέρνηση του Pudong (Shanghai Pudong New Area Commission of Commerce – International Shipping Service Office).

Ο κ. Νικόλας Μπορνόζης, Πρόεδρος της Capital Link, δήλωσε:«Έχοντας βαθειά συναίσθηση της τιμής που μας έγινε και όντας πολύ ενθουσιασμένοι, θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε ότι την Πέμπτη, 19, Απριλίου, 2018, μια ημέρα πριν δηλαδή από το “3rd Annual Capital Link International Shipping Forum – China”, υπογράψαμε Μνημόνιο Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ της Capital Link και της Κυβέρνησης του Pudong (Shanghai Pudong New Area Commission of Commerce – International Shipping Service Office).

Η Κίνα υπήρξε ανέκαθεν η κινητήριος δύναμη για την παγκόσμια ναυτιλία. Η Σαγκάη και το Pudong είναι ήδη σημαντικοί κόμβοι της παγκόσμιας ναυτιλίας. Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι το μέλλον ανήκει στην Κίνα, πολλοί εφοπλιστές εγκαθιστούν ένα παράρτημα στο Pudong.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Capital Link διοργανώνει ένα σημαντικό Διεθνές Συνέδριο στο Pudong της Σαγκάης, σε συνεργασία με την Singhai Marine Services και την Columbia Shipmanagement. Αυτό το Συνέδριο προσελκύει στο Pudong σημαντικούς εφοπλιστές από την παγκόσμια ναυτιλία, χρηματοδότες και άλλους παράγοντες της ναυτιλίας που έρχονται να ανταλλάξουν απόψεις με τους Κινέζους ηγέτες σχετικά με κρίσιμα ζητήματα της ναυτιλίας.

Η Capital Link είναι γνωστή για τις άμεσες διασυνδέσεις της με εφοπλιστές, επενδυτές, χρηματοδότες και σημαντικούς παράγοντες των παγκόσμιων κέντρων λήψης αποφάσεων και θα αξιοποιήσουμε την παγκόσμια πλατφόρμα μάρκετινγκ που διαθέτουμε για να προσελκύσουμε περισσότερες διεθνείς επιχειρήσεις στο Pudong της Σαγκάης. Στα πλαίσια αυτής της Στρατηγικής Συνεργασίας, θα συνεχίσουμε επίσης να διεξάγουμε το Ετήσιο Διεθνές Συνέδριό μας στο Pudong, το οποίο σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε περαιτέρω με την υποστήριξη της κυβέρνησης του Pudong.

Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη που δείχνει η κυβέρνηση του Pudong στη σύναψη αυτής της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας με την Capital Link.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και να αναγνωρίσω τον ρόλο και τη συμβολή του συνεργάτη μας, κ. Terence Zhao, Προέδρου της Singhai Marine Services, για τη σύναψη αυτής της συμφωνίας.»

Την υπογραφή της Συνεργασίας σφράγισε την επομένη το 3rd Annual Capital Link International Shipping Forum – China, στο οποίο συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από:

•   27+ Διεθνείς και Κινέζικες πλοιοκτήτριες εταιρείες και ναυπηγεία,

•   Τις 5 μεγαλύτερες Κινέζικες εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης,

•   Τις 6 μεγαλύτερες παγκόσμιες ναυτιλιακές τράπεζες,

•    Τους μεγαλύτερους εκπροσώπους εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης & τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικών μετοχικών κεφαλαίων,

•    Κορυφαίες Δικηγορικές Εταιρείες, Νηογνώμονες, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, Εταιρείες Συμβούλων Επιχειρήσεων & άλλους παράγοντες της ναυτιλίας

Το Συνέδριο σημείωσε μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας 400+ συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.