Σε μεγαλύτερα έσοδα προσβλέπει η HHI

Σε μεγαλύτερα έσοδα προσβλέπει η HHI

59
Σε μεγαλύτερα έσοδα προσβλέπει η HHI

Τα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία Hyundai Heavy Industries (HHI) έχουν θέσει ως στόχο μέχρι το 2022 τα έσοδά τους να έχουν αγγίξει τα $65,2 εκατ.

Ο στόχος αυτός αντιπροσωπεύει μια αλματώδη αύξηση συγκριτικά με τα έσοδα των $3,4 δις που απέκτησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια του 2017.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των «The Korea Times» η HHI στοχεύει στην αύξηση των εσόδων της μέσα από την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και τη ναυπήγηση κυρίως πλοίων μεταφοράς LNG και LPG.

Την ίδια ώρα το εργατικό συνδικάτο της HHI έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του μετά την απόφαση των νοτιοκορεατικών ναυπηγείων να θέσουν σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, με στόχο τη μείωση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Συγκεκριμένα η HHI αποφάσισε πως για το διάστημα 16-29 Απριλίου 2018 όσοι εργαζόμενοι έχουν μεγαλύτερη από δέκα χρόνια εργασίας στην εταιρεία θα έχουν το δικαίωμα να αποχωρήσουν μέσω εθελούσιας εξόδου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.