Η Yang Ming αντιστρέφει τα αρνητικά οικονομικά της αποτελέσματα

Η Yang Ming αντιστρέφει τα αρνητικά οικονομικά της αποτελέσματα

55
Η Yang Ming αντιστρέφει τα αρνητικά οικονομικά της αποτελέσματα

Η ταϊβανέζικη Yang Ming Marine Transport Corporation κατέγραψε κέρδη της τάξης των $10,98 εκατ. το περασμένο έτος, αντιστρέφοντας τα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα του 2016, χρονιά που είχε ζημίες ύψους $510 εκατ.

Τα έσοδα της εταιρείας κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους ανήλθαν σε $4,4 δις, αύξηση κατά 13,59%, συγκριτικά με τα έσοδα του 2016.

Η Yang Ming το περασμένο έτος σημείωσε επίσης αύξηση του μεταφορικού της έργου κατά 9%, σε σχέση με το 2016.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας δήλωσε ότι η ανάκαμψη στη ναυτιλιακή βιομηχανία και η επιτυχία της επιχειρησιακής στρατηγικής της εταιρείας συνέβαλαν στα θετικά οικονομικά της αποτελέσματα.

Στόχος της Yang Ming είναι να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε άλλες αγορές, να περιορίσει το λειτουργικό της κόστος και να ανανεώσει τον στόλο της.

Στο πλαίσιο ανανέωσης του στόλου της, η εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει σε ναυπηγήσεις δέκα πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, χωρητικότητας 2.800 TEUs, έκαστο, ενώ θα ναυλώσει συγχρόνως άλλα έντεκα πλοία, 11.000 TEUs, έκαστο.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ALEX HOFFORD

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.