Θεσσαλονίκη και Μύκονος: Απευθείας πτήσεις προς το Κατάρ

Θεσσαλονίκη και Μύκονος: Απευθείας πτήσεις προς το Κατάρ

137
Θεσσαλονίκη και Μύκονος: Απευθείας πτήσεις προς το Κατάρ

Η Qatar Airways πραγματοποίησε την πρώτη απευθείας πτήση μεταξύ Ντόχας και Θεσσαλονίκης την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

Η πτήση μεταξύ των δύο πόλεων έχει διάρκεια πέντε ώρες και πραγματοποιείται με το αεροσκάφος Airbus A320 τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Με την πτήση αυτή η Θεσσαλονίκη αποκτά πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Αirways το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Αυστραλία, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, τις Μαλδίβες και τη Σιγκαπούρη.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί τη δεύτερη πόλη με την οποία συνδέεται η Ντόχα, μετά την Αθήνα. Από τον Ιούνιο του 2005 η Qatar Airways συνδέει την Ντόχα με την Αθήνα  με 3 πτήσεις σε καθημερινή βάση.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι από τον ερχόμενο Μάιο η Qatar Airways θα ξεκινήσει πτήσεις από την Ντόχα με προορισμό την Μύκονο, ενισχύοντας περαιτέρω τις εναέριες συνδέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Ντουμπάι.

Μετά την έναρξη των πτήσεων μεταξύ Ντόχας και Μυκόνου η καταριανή αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πλέον  58 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση από το διεθνές αεροδρόμιο της Ντόχα «Hamad International Airport» προς την Ελλάδα.

Φωτό: qatarairways.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.