Ακυρώνονται πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου λόγω κακοκαιρίας

Ακυρώνονται πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου λόγω κακοκαιρίας

182
Ακυρώνονται πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου λόγω κακοκαιρίας

Περισσότερες από 100 πτήσεις ακυρώθηκαν σήμερα από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που πλήττουν το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποιεί για έντονη κακοκαιρία με χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό σε ορισμένα τμήματα της χώρας.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης οι ακυρώσεις αφορούν πτήσεις εσωτερικού της British Airways προς Εδιμβούργο, Γλασκώβη και Μάντσεστερ, αλλά και υπερατλαντικές πτήσεις προς Νέα Υόρκη και Σικάγο.

Ακυρώσεις επίσης έχουν γίνει και σε πτήσεις από το Λονδίνο με προορισμό άλλες ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Άμστερνταμ, το Δουβλίνο, η Γενεύη και το Παρίσι.

Προς το παρόν 118 πτήσεις έχουν ακυρωθεί από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου, προκαλώντας αναστάτωση σε χιλιάδες επιβάτες.

Εκπρόσωπος από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χίθροου δήλωσε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, συστήνοντας στους επιβάτες να έρχονται πρώτα σε επικοινωνία με το αεροδρόμιο αλλά και με την αεροπορική εταιρεία τους προκειμένου να ενημερωθούν για την πραγματοποίηση ή μη της πτήσης τους.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ANDY RAIN

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.