Το Πολεμικό Ναυτικό ανανεώνει τη συνεργασία του με την FARAD S.A.

Το Πολεμικό Ναυτικό ανανεώνει τη συνεργασία του με την FARAD S.A.

502
Το Πολεμικό Ναυτικό ανανεώνει τη συνεργασία του με την FARAD S.A.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας FARAD S.A. κ. Κωνσταντίνο Φανουριάδη, με την ευκαιρία ανανέωσης της ισχύος του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και της εταιρείας FARAD S.A. για το έτος 2018.

Η ανανέωση του ανωτέρω μνημονίου συνεργασίας υπογράφηκε από το Διευθυντή Δ΄ Κλάδου ΓΕΝ Αρχιπλοίαρχο (Μ) Δημήτριο Σούφρα ΠΝ και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας FARAD S.A. κ. Δημήτριο Φανουριάδη, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Πειραιά, ως απόρροια της επιτυχημένης συνεργασίας των συμβαλλομένων.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε στο ΓΕΝ, τον Ιούνιο 2017 και αφορά στη δωρεάν παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών επιθεώρησης εκ μέρους της εταιρείας, οι οποίες  αφορούν όλους τους αυλωτούς εναλλάκτες θερμότητας (coolers) που χρησιμοποιεί το Πολεμικό Ναυτικό σε πλοία και εγκαταστάσεις του.

Φωτό: hellenicnavy.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.