Συζήτηση με τον πρόεδρο της Intercargo στο βιβλιοπωλείο IANOS

  106
  Συζήτηση με τον πρόεδρο της Intercargo στο βιβλιοπωλείο IANOS

  Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου στο cafe του βιβλιοπωλείου IANOS στην Αθήνα.

  Ο Γιάννης Πλατσιδάκης, Πρόεδρος της Intercargo και Managing Director της Anangel Maritime Services Inc. συνομιλεί με την Μαργαρίτα Πουρνάρα για την συμβολή της ελληνικής ποντοπόρου ναυτιλίας στην ελληνική οικονομία και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

  Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο cafe του IANOY (Σταδίου 24, Αθήνα) στις 20:30, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

  Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την εκπαιδευτική πρωτοβουλία Isalos.net, με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης και ειδικά των ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών για το σύγχρονο προφίλ της ελληνικής ναυτιλίας και τα θέματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα.

  Η συζήτηση θα προβάλλεται και μέσω live streaming στο ianos.gr.

  Λίγα λόγια για τις «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του ΙΑΝΟΥ:

  Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο cafe του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες.

  Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.