Πολυτελείς σουίτες στα Αirbus 380 της Singapore Airlines

Πολυτελείς σουίτες στα Αirbus 380 της Singapore Airlines

452
Πολυτελείς σουίτες στα Αirbus 380 της Singapore Airlines

«Ιπτάμενα ξενοδοχεία» αποκαλεί ο διεθνής Τύπος τα ανανεωμένα αεροσκάφη A380 της Singapore Airlines, τα οποία απέκτησαν μεταξύ άλλων μία άκρως ανανεωμένη και πολυτελή πρώτη θέση.

Πρόκειται για τον πρώτο τέτοιας έκτασης επανασχεδιασμό της καμπίνας των Airbus 380, που διαθέτει στο στόλο της ο ασιατικός αερομεταφορέας, ο οποίος έχει πραγματοποιηθεί την τελευταία δεκαετία. Στόχος της εταιρείας είναι έως το 2020 να έχει ολοκληρωθεί ο επανασχεδιασμός του εσωτερικού της καμπίνας και των 14 αεροσκαφών Α380, που διαθέτει.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη θέση αυτή θα περιλαμβάνει έξι σουίτες, από 12 που διέθετε μέχρι πρότινος. Οι νέες σουίτες θα είναι πολύ πιο ευρύχωρες σε σχέση με ό,τι ίσχυε έως τώρα. Θα διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 32 ιντσών, τουαλέτα, χώρο αποθήκευσης ρούχων, καθώς και πολυτελή έπιπλα με δερμάτινη επένδυση, ενώ όσα ζευγάρια ταξιδεύουν μαζί θα μπορούν ρίχοντας το ενδιάμεσο διαχωριστικό των καθισμάτων να έχουν ένα πλήρως αναδιπλούμενο διπλό κρεββάτι.

Αλλά και οι μεμονωμένοι επιβάτες της πρώτης θέσης θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σε πολυτελή ιδιωτικά δωμάτια με μονό κρεββάτι και με μία συρόμενη πόρτα που θα προσφέρει απομόνωση όταν το επιθυμεί ο κάθε επιβάτης.

Για την Singapore Airlines η ανανέωση του στόλου της και η προσφορά νέων βελτιωμένων, πολυτελών υπηρεσιών στοχεύει στο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των απαιτητικών πελατών, αλλά έρχεται και ως απάντηση στον εντεινόμενο ανταγωνισμό που δέχεται από τις αεροπορικές εταιρείες του Κόλπου, και κυρίως από την Emirates και την Etihad.

Φωτό: a380.singaporeair.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.