Η Wärtsilä προσφέρει ενεργειακά αποδοτικές λύσεις στα πλοία

Η Wärtsilä προσφέρει ενεργειακά αποδοτικές λύσεις στα πλοία

149
Η Wärtsilä προσφέρει ενεργειακά αποδοτικές λύσεις στα πλοία
gaslog-knutsen-3d

Η εταιρεία Wärtsilä έχει υπογράψει μια σύμβαση προκειμένου να εξοπλίσει με μονάδες επαναϋγροποίησης  τρία καινούρια πλοία μεταφοράς LNG, τα οποία βρίσκονται υπό κατασκευή. Το ένα πλοίο κατασκευάζεται στο ναυπηγείο της Samsung Heavy Industries (SHI) στην Νότια Κορέα για την εταιρεία Gaslog, ενώ τα υπόλοιπα κατασκευάζονται στο ναυπηγείο της Hyundai Heavy Industries (HHI) στη Νότια Κορέα για την εταιρεία Knutsen.

Οι συγκεκριμένες μονάδες επαναϋγροποίησης διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία μικτών ψυκτικών μέσων (Μixed Refrigerant) της Wärtsilä, μια ενεργειακά αποδοτική λύση για μικρότερες εφαρμογές υγροποίησης. Ο εν λόγω εξοπλισμός έχει προγραμματιστεί για παράδοση από το Φεβρουάριο του 2018.

Ο κ. Timo Koponen, Αντιπρόεδρος του τμήματος Flow & Gas Solutions της Wärtsilä Marine Solutions δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία των προηγμένων εγκαταστάσεων επαναϋγροποίησης με τεχνολογία MR της Wärtsilä και η επιτυχία αυτή αντικατοπτρίζεται στις τελευταίες αυτές παραγγελίες. Η Wärtsilä είναι ένας πάροχος λύσεων που αφορούν το LNG, με προϊόντα, συστήματα και λύσεις για εφαρμογές που καλύπτουν ολόκληρη την αξιακή αλυσίδα.»

Φωτό: wartsila.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.