Η MSC Cruises καθέλκυσε το «MSC Seaview»

Η MSC Cruises καθέλκυσε το «MSC Seaview»

195
Η MSC Cruises καθέλκυσε το «MSC Seaview»

Η MSC Cruises και τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri ανακοίνωσαν την καθέλκυση του κρουαζιερόπλοιου «MSC Seaview». Η τελετή καθέλκυσης πραγματοποιήθηκε στο ναυπηγείο Monfalcone στην Ιταλία.

Το «MSC Seaview», αποτελεί το δεύτερο από τα πλοία της γενιάς Seaside της MSC Cruises, μετά το «MSC Seaside», τα οποία έχουν σχεδιαστεί για πραγματοποίηση κρουαζιέρων σε περιοχές με θερμότερα κλίματα. Το «MSC Seaview» πρόκειται να ξεκινήσει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο τον Ιούνιο του 2018, ενώ το «MSC Seaside» τον Δεκέμβριο του 2017 ξεκινώντας τις κρουαζιέρες του από το Μαϊάμι.

Ο κ. Pierfrancesco Vago, Εκτελεστικός Πρόεδρος της MSC Cruises, σχολίασε ότι «Η καθέλκυση του «MSC Seaview» αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην επέκταση του στόλου της εταιρείας. Είναι μέρος ενός δεκαετούς επενδυτικού σχεδίου, το οποίο θα οδηγήσει στην παραλαβή έξι νέων κρουαζιερόπλοιων έως το 2020».

Το «MSC Seaview» έχει μήκος 323 μ. και χωρητικότητα 154.000 GRT. Η μεταφορική του ικανότητα είναι 5.179 επιβατών. Αποτελεί το τρίτο πλοίο νέας γενιάς της MSC Cruises που θα τεθεί σε λειτουργία μέσα σε 12 μήνες, μετά το «MSC Meraviglia» (Ιούνιος 2017) και το «MSC Seaside» (Δεκέμβριος 2017).

Φωτό: msccruises.co.uk

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.