Χρονοναύλωση για τρία πλοία της Diana Shipping

Χρονοναύλωση για τρία πλοία της Diana Shipping

269
Χρονοναύλωση για τρία πλοία της Diana Shipping

Η Diana Shipping Inc. ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε χρονοναυλώσεις τριών πλοίων της, μεταφοράς ξηρού φορτίου. Η πρώτη συμφωνία αφορά τη ναύλωση του πλοίου «m/v Medusa», χωρητικότητας 82.194 DWT και κατηγορίας Kamsarmax, στην ελβετική εταιρεία Cargill International S.A., έναντι $10.000/ημέρα, για περίοδο 12 έως και 15 μηνών.

Η δεύτερη και τρίτη συμφωνία της εταιρείας αφορά τη ναύλωση δύο panamax πλοίων, των «m/v Artemis» και «m/v Thetis», χωρητικότητας  76.942 και 73.583 DWT αντίστοιχα, στην Ausca Shipping Limited, με έδρα το Χονγκ Κονγκ, έναντι $9.000/ημέρα και $8.350/ημέρα, αντίστοιχα, για περίοδο 12 έως και 15 μηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Diana Shipping, τα έσοδα από τις χρονοναυλώσεις των τριών πλοίων της αναμένεται να ανέλθουν σε $9,85 εκατ.

Ο στόλος της Diana Shipping Inc. αποτελείται σήμερα από 51 πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου (4 Newcastlemax, 14 Capesize, 5 Post-Panamax, 5 Kamsarmax και 23 Panamax). Η συνολική μεταφορική ικανότητα των πλοίων της ανέρχεται περίπου σε 5,9 εκατ. DWT.

Φωτό: dianashippinginc.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.