Τίτλοι τέλους στο σήριαλ εξαγοράς της DHT από την Frontline

Τίτλοι τέλους στο σήριαλ εξαγοράς της DHT από την Frontline

114
Τίτλοι τέλους στο σήριαλ εξαγοράς της DHT από την Frontline

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Frontline δεν θα προχωρήσει σε άλλη πρόταση εξαγοράς της DHT Holdings, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, κάτι που επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο CEO της Frontline, κ. Robert Hvide Macleod, ο οποίος τόνισε ότι έπειτα από συνεχείς απορρίψεις της DHT Holdings, η Frontline έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της , τουλάχιστον προς το παρόν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Frontline είχε υποβάλει μέσα σε διάστημα τριών μηνών τρεις συνεχόμενες προτάσεις για να εξαγοράσει την DHT Holdings, οι οποίες και είχαν απορριφθεί από την τελευταία, επειδή θεωρούσε ότι οι προτάσεις που είχαν γίνει υποβάθμιζαν την αξία της εταιρείας (ανταλλαγή 0,8 μετοχές της Frontline για κάθε μετοχή της DHT).

Ο κ. Macleod προσέθεσε επίσης ότι την παρούσα περίοδο άμεση προτεραιότητα της Frontline είναι η ανανέωση του στόλου της και προς το παρόν δεν θα προχωρήσει σε εξαγορές, επισημαίνοντας ότι στο μέλλον θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για την πραγματοποίηση εξαγορών που θα τονώσουν την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Φωτό: frontline.bm

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.